Verkeer & vervoer

Verkeer & vervoer

De twee meest populaire en goedkoopste manieren om je te verplaatsen op Corfu zijn de bus en het vervoer wat je kunt huren (fiets, scooter, auto enz.). Het busvervoer is uitgebreid, al zijn niet alle plaatsen op Corfu per bus bereikbaar. Als je een fiets, scooter of auto huurt ben je veel mobieler maar ben je ook duurder uit.

Een ander alternatief is vervoer per taxi. Vergeet niet om vóórdat de rit begint een bedrag af te spreken! Zo voorkom je dat je achteraf verrast zult worden door een hogere prijs.

Een andere manier om het eiland te verkennen is via bus excursies. Op een comfortabele manier zie je alle belangrijke bezienswaardigheden die Corfu te bieden heeft. Een nadeel is dat je gebonden bent aan wanneer de bus weer verder trekt en je dus niet op eigen gelegenheid de omgeving kunt gaan verkennen.

"Καλό ταξίδι = goede reis!"

 
Ook interessant: autohuur, dienstregeling blauwe bus, dienstregeling groene bus, verkeersregels Corfu, vliegtickets Corfu

11 resultaten - getoond 1 - 11  
 
 
11 resultaten - getoond 1 - 11  
 
 

Door Corfuforum aanbevolen boeken!

ANWB Extra / Corfu + Grote kaart ANWB Extra /
Corfu + Grote kaart
Wat en Hoe Corfu Wat en Hoe Corfu Feestmaal op Corfu Feestmaal op Corfu Wandelen op Corfu Wandelen op Corfu
Naar Bol.com om dit boek te bestellen Naar Bol.com om dit boek te bestellen Naar Bol.com om dit boek te bestellen Naar Bol.com om dit boek te bestellen